Wij zijn beschikbaar!

Door Ruben de Jong, maandag 18 november 2013 9:50
Wij zijn beschikbaar! Dat klinkt vast als muziek in je oren.

Hoe handig zou dat toch zijn, een centrale plek waar je ervaren media professionals kunt vinden die beschikbaar zijn voor een nieuw project. Die plek is er. Nog mooier, je bent er! Het heet Fleksi.

Op Fleksi houden professionals een agenda bij zodat jij meteen kunt zien of, en wanneer, ze beschikbaar zijn. Als jouw favoriete regisseur, producer, editor of ....  niet beschikbaar is, kun je op Fleksi ook op zoek naar nieuwe mensen. En omdat Fleksi alleen op uitnodiging te gebruiken is, weet je zeker dat je met ervaren vakmensen werkt. Maar ... 

Waarom zou een professional zich inschrijven bij Fleksi als er toch geen bedrijven gebruik van maken? En ... Waarom zou een bedrijf Fleksi gebruiken als er toch geen professionals op te vinden zijn? 

Een polonaise begint ook altijd met een enthousiasteling. Veel freelancers en mensen die op contractbasis werken staan inmiddels ingeschreven bij Fleksi. Nu is het aan  bedrijven om van deze database gebruik te maken, zodat het feest kan beginnen. 

Tot 2015 is het gebruik van Fleksi gratis! (Geen verdere verplichtingen, geen opzegtermijn.) Waarom? Omdat ik geloof in dit idee. Ik denk dat zowel professionals als bedrijven voordeel hebben bij het gebruik van deze nieuwe online-tool. 

Dus, nu je er toch bent, maak een (gratis) bedrijfsaccount aan, dan neem ik contact met je op om je op weg te helpen.

 

Ruben de Jong / Oprichter Fleksi.

ruben@fleksi.nl