FAQ

Hoe werkt het?

Via Fleksi beheren zelfstandig professionals hun agenda. Zo hebben planners altijd een actueel overzicht van de beschikbaarheid van de zzp-ers met wie ze graag samenwerken.

 

Maar ik kan mijn "favoriete" zelfstandig professional toch ook gewoon bellen?

Jazeker, maar nu gaat er (veel) tijd verloren aan het uitzoeken wie van de professionals beschikbaar is voor een nieuw project. Met Fleksi heb je dit overzicht al en kun je dus veel gerichter iemand benaderen.

 

Wat als niemand van mijn "favoriete" zelfstandig professionals beschikbaar is?

Dan heeft Fleksi een goed en betrouwbaar alternatief! Doordat het systeem weet welke professionals elkaar kennen, krijg je in de zoekresultaten altijd bekenden van jouw favoriete professionals. Hierdoor zijn de resultaten veel betrouwbaarder dan een algemene vraag/aanbod site.

 

Handig, maar is het wel veilig?

Fleksi is een gesloten systeem. De verbinding met de site is via een versleutelde verbinding. Je kunt dit zien aan de adresbalk van je brouwser waar HTTP veranderd is in HTTPS.

 

Is Fleksi gratis?

Voor zelfstandig professionals is Fleksi gratis. Bedrijven betalen een vast maandbedrag voor onbeperkte toegang.

 

Waarom moet een bedrijf betalen voor Fleksi?

Fleksi bespaart een planner tijd en geeft hem toegang tot nieuwe professionals die goed zijn in hun vak. Je zou dus kunnen zeggen dat het werken met Fleksi je in de toekomst geld kan besparen. Bij Fleksi betaal je toegang tot de site in de vorm van een abonnement. Dit is een vast bedrag per maand. Geen commissie, geen addertjes onder het gras, en je kunt het abonnement ten alle tijden stopzetten. Zonder opzegtermijn! Zo willen we een eerlijk en transparant systeem onderhouden dat voor iedereen bruikbaar is.

 

Levert Fleksi ook nieuwe opdrachten op?

Jazeker! Door aan te geven welke gebruikers je kent, verschijn jij in de zoekresultaten van bedrijven als hun "vaste" professionals niet beschikbaar zijn.

 

Ik ben zelfstandig professional en overtuigd. Hoe kom ik aan een invitecode?

Een bedrijf dat is aangesloten bij Fleksi kan jou uitnodigen om lid te worden. Of je wordt uitgenodigd door een zelfstandig professional uit jouw netwerk die al aangesloten is bij Fleksi.

 

Waarom moet je een invite-code hebben?

Fleksi is alleen toegankelijk voor zelfstandig professionals die hun sporen hebben verdiend in hun vakgebied. Hierdoor weten aangesloten bedrijven zeker dat de zoekresulaten betrouwbaar zijn. Denk je dat je in aanmerking komt voor een invite-code stuur dan een mailtje naar info@fleksi.nl

 

Mag ik nog een vraag stellen?

Ja natuurlijk! Die kun je hier stellen.