fleksi voor professionals

Fleksi is een hulpmiddel waarmee jij aan jouw (vaste) opdrachtgevers laat weten of je beschikbaar bent voor een (nieuw) project. Op Fleski houd je een agenda bij waarin je aangeeft op welke dagen je werkt en op welke dagen je beschikbaar bent voor een nieuwe klus. Bedrijven die graag met jou werken kunnen zo in een oogopslag zien wanneer ze jou kunnen benaderen voor een nieuw project.

Fleksi is er niet voor iedereen! Je moet ervoor uitgenodigd worden. Dit doen we met opzet. Doordat Fleksi uitsluitend gebruikt wordt door ervaren professionals, zijn de zoekresultaten voor aangesloten opdrachtgevers veel betrouwbaarder. 

Het gebruik van Fleksi kan je ook nieuwe opdrachtgevers opleveren. Als ‘bekende van’ verschijn je in de zoekresultaten als professionals uit jouw netwerk niet beschikbaar zijn. Omdat je een ‘bekende’ bent, is de opdrachtgever veel eerder geinterresseerd in jou!

Dit is niet de zoveelste vraag en aanbod site voor opdrachtgevers en zzp-ers. Fleksi is veel meer dan dat…

 

De voordelen op een rij:

  • Jouw (vaste) opdrachtgevers weten precies wanneer je beschikbaar bent voor een (nieuw) project.
  • Jij verschijnt bovenin de lijst van zoekresultaten als de professionals uit jouw netwerk niet beschikbaar zijn.
  • Fleksi is een besloten system, alleen aangesloten bedrijven kunnen jouw profiel zien. Je agenda is dus niet openbaar. Je privacy is gewaarborgd.

 

Heb je geen invite-code en wil je toch gebruik maken van Fleksi laat dan hier je gegevens achter.