hoe werkt Fleksi

voor de planner

Account aanmaken


Je gaat naar www.fleksi.nl en maakt een bedrijfsaccountaccount aan. Als je met meerdere planners tegelijk wilt werken kun je bij ‘instellingen’ extra gebruikers toevoegen. Voor elke extra gebruiker betaal je 10 euro per maand bovenop het vaste maandbedrag.

 

Favorietenlijst

De zelfstandig professionals met wie jij graag mee werkt kun je favoriet maken. Hierdoor kun je makkelijk hun beschikbaarheid controleren en verschijnen ze bovenaan in jouw zoekresultaten.

Bij het tabblad ‘favorieten’ kun je zoeken naar jouw favoriete professionals. Een gevonden freelancer kun je favoriet maken door in de kolom ‘acties’ op het sterretje te drukken. De freelancer krijgt hier bericht van. Je kunt een freelancer ook vanaf zijn profielpagina toevoegen aan je favorieten bij het venster acties.

Als jouw favoriete freelancer niet voorkomt in de zoekresultaten kun je hem per email uitnodigen lid te worden van Fleksi. Voor freelancers is het gebruik van Fleksi gratis!

 

Projecten

Onder het kopje 'projecten' kun je projecten aanmaken. Hierdoor kun je goed bijhouden welke zelfstandig professionals aan jouw project(en) werken. Als je een Freelancer wilt toevoegen aan een project kun je dit doen door bij de zoekresultaten in de kolom ‘acties’ op het plusteken te drukken.

 

Zoeken

Als planner kun je zoeken op datum of naam.

Bovenaan de zoekresultaten verschijnen de beschikbare freelancers die jij als favoriet hebt aangemerkt. Daaronder staan de freelancers die door jouw favorieten zijn aanbevolen.

Specialiteit
. Zoek je een freelancer met een bepaalde specialiteit, dan kun je dat extra invoeren in de zoekopdracht.

Werkgebied. Hier kun je aangeven als het om een specifieke regio gaat.

Werkdagen. Hier kun je aangeven of het om specifieke dagen gaat binnen de zoekperiode. Bijvoorbeeld elke maandag en dinsdag in een bepaalde periode.