hoe werkt fleksi

voor de professional

Account aanmaken

Lid worden kan alleen op uitnodiging. Bedrijven benaderen jou om lid te worden of je kunt worden aanbevolen door een professional die jou persoonlijk kent en al lid is van Fleksi. Ben je nog niet utgenodigd om lid te worden en denk je dat je zeker in aanmerking komt, stuur dan een mailtje naar info@fleksi.nl

 

Profiel aanmaken

Als je inlogt met je LinkedIn account zijn de belangrijkste gegevens alvast ingevuld worden in je profiel. Vergeet niet om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen des te handiger is het voor een planner om een goed beeld van jou te krijgen.

Foto. Upload een foto, dat maakt je profiel veel persoonlijker!

Mini biografie. Hier is ruimte om een korte omschrijving van jezelf of een persoonlijke boodschap neer te zetten. Dit komt bovenin je profiel te staan onder naam & beroep. Hiermee geef je een persoonlijk tintje aan je profiel zodat mensen je beter onthouden.

Info. Vul hier je telefoonnummer in en geef aan of je in het bezit bent van een VAR-verklaring en rijbewijs.

Project werkdagen. Hier kun je aangeven welke dagen je werkt. Standaard staan alle dagen van de week maar werk je bijvoorbeeld niet in het weekend dan kun je dat hier aangeven.

Werkregio’s. Hier kun je aangeven in welke regio van nederland je werkt. Standaard staat heel nederland ingevuld maar je kunt dit dus ook beperken tot 1 of meerdere provincies.

Beroep & Specialiteiten. Als je meerdere beroepen hebt kun je die toevoegen aan je profiel. Voor elk beroep kun je ook je specialiteiten toevoegen. Planners kunnen zoeken op die specialiteiten. Het heeft dus zin om aan te geven waar jij goed in bent.

Social. Heb je al een website, LinkedIn, Twitter of Faceboek account die je voor zakelijke contacten gebruikt. Vul dan hier de adressen in zodat planners die makkelijk kunnen vinden!

 

Agenda

Het is heel erg belangrijk dat je jouw agenda up-to-date houdt, want planners zoeken vaak op datum, en het zou toch zonde zijn als je een klus misloopt terwijl je wel beschikbaar bent. Het kan ook voorkomen dat het nog niet zeker is of een opdracht doorgaat. Je kunt die dagen dan in optie zetten.

 

Netwerk

Het uitbreiden van je netwerk kan je nieuwe opdrachten opleveren! Doordat jouw naam eerder verschijnt in de zoekresultaten als iemand uit jouw netwerk met hetzelfde beroep niet beschikbaar is. Je kunt je netwerk uitbreiden onder het tabblad ‘netwerk’. Je kunt dan zoeken op naam of emailadres. Als je niet de juiste persoon kunt vinden betekent dit dat hij/zij nog geen gebruik maakt van Fleksi. Je krijgt van ons een beperkt aantal uitnodigingen om andere zelfstandig professionals lid te maken. Zorg ervoor dat je die uitnodigingen verstandig gebruikt en alleen stuurt aan professionals die je ook echt goed vindt. Zo blijven de zoekresultaten voor bedrijven betrouwbaar.